Tuotteet ja palvelut

Kynttilöitä kynttilöitä. Näille oli tehtävä aivan oma sivunsa, joten en kerro tässä niistä enempää vaan kaikesta muusta mitä meiltä löytyy.

Kursseja

Niitä olisi tarkoitus päästä pitämään sekä tarkoitus on voida tarjota toisille mahdollisuutta pitää kursseja meidän tiloissa. Jos heti iski idea tai jos haluaisit jonkun kurssin vaikka itse meillä pitää, niin laita ihmeessä viestiä vaikka sähköpostilla kauppa@riihikorpi.fi

Tulevat kurssit: Pajukurssi Anne Raineen opastuksella 16.7.22

KorpiArt

Etusivulla oli jo pieni selostus KorpiArtin tuotteita. Ne ovat siis pääasiassa erilaisia ommeltuja, kudottuja, neulottuja tai virkattuja tuotteita. Joukosta löytyy myös metallisia kynttilänalusia ja kortteja. Kaikkia tuotteita yhdistää kierrätysteema ja käsityö, toista täysin samanlaista tuskin tulee ikinä olemaan. Jos valikoimasta ei löydy juuri sitä oikeaa ja mieleistä, niin kerro siitä ja katsotaan jos sellainen tehdään. Tai vaikka lemppari villasukat joissa on reikä, asioiden korjaaminenkin onnistuu. Ja mihin Lauran taidot ei ompelussa riitä, niin hätiin tulee Kirsi.

Otamme vastaan hajonneet farkut, ei haittaa jos niistä löytyy vaikka maalitahrojakin. Kunhan ne eivät ole käyttökuntoiset. Jonkin verran tarvetta on myös mm.kulahtaneille kauluspaidoille jne, mutta asia kannattaa tarkistaa ensin.

Ompelimo Kirsi Kankaanpää

Jos kysyt, että kuka niin Lauran äiti näin tuttavallisemmin. Häneltä luonnistuu niin vetoketjujen vaihto kun haalareiden lyhennys, kodin eri tekstiilien ompelu tai uusi paita lempipaidasta mallia ottaen.

On kysytty, miten tämä palvelu sitten toimii. Se toimii niin, että voit tuoda korjattavan tuotteen kaupalle aukioloaikoina. Voit jättää kaupalle myös vaikka sen takin korjauksen hinta-arviota varten. Tällöin Kirsi sitten soittaa kun takin keskiviikkona näkee. Kun tuote on valmis niin saat viestin koska se on haettavissa aikasintaan, sen jälkeen se löytyy kaupalta ja voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Jos homma vaatii mittaamista (housujen lyhennys, uusi vaate jne.) niin tulethan silloin kun ompelija on itse paikalla, eli keskiviikkoisin 10-17. Voit varmistaa ja varata vaikka ajan soittamalla tai laittamalla viestiä hänelle numeroon 0400 013735. Ja vinkki niiden housujen kanssa, eli jos ne ovat aivan uudet niin pese ne ensin, koska toiset tekstiilit kutistuvat vielä ensimmäisessä pesussa. Näin saadaan oikean mittaiset kerralla.

Jos haluat tehdä itse, mutta jokin tekniikka mietityttää tai vaikka ompelukoneen langoitus, niin meidän puoleen voi silloinkin kääntyä. Tuntiveloituksella 30€/ tunti saat istahtaa alas ja katsotaan miten kannattaa edetä. Hintaan sisältyy kahvi tai tee jos maistuu