Tietoa meistä

Erja on aloittanut kynttilöiden tuotannon jo kaaauan aikaa sitten, eli joku toistakymmentä vuotta sitten. Toiminimen hän perusti vuonna 1998. Kaikki kynttilöiden kanssa alkoi vähän kuin vahingossa, kuten elämässä usein. Riihipaja on käynyt hetken muissakin tiloissa, mutta päätynyt takaisin kotiin. Toiminta on kuitenkin kasvanut ja koronan takia tilaukset paisuivat kuin pullataikina. Joten oli keksittävä jotain.

Sitten sattui niin, että KorpiArtin Laura ja Erja tapasivat yhden jälleenmyyjän tiloissa ja noin vuoden he tekivät sitä kautta ensin yhteistyötä. Jossain kohdin ohi mennen kaksikko päätti, että lähdetään käymään omien tuotteiden kanssa markkinoilla yhdessä. Siellä Erja mietti ääneen puhelimen soidessa ja tilausten sataessa, että mistä lisää aikaa. Laura keksi ehdottaa, että osta joltain toiselta yrittäjältä tunteja. Silloin tällöin muutama tunti ja homma hoituu laskulla, eikä tarvitse palkata ketään. Meni hetki ja Erja kysyi, kuinka kallis Laura itse olisi. Muutama päivä ja yhteistyö aloitettiin. Puhe oli, että Laura jeesaisi noin päivän per viikko ja ensimmäisen tunnin aikana Erja jo ilmoitti, että Laurasta tulisikin hänen jatkaja. Seuraavaksi Laura tekikin melkein jo täyttä viikkoa.

Syksy taittui talveen ja talvi jouluun. Vaikka laajennettiin seuraaviinkin huoneisiin, niin alkoi tulla ahdasta. Mietittiin jo, että mitähän kustantaisi pieni tila pihalle. Erillinen lisärakennus missä kokata. Ajatus oli kiva, muttei kuitenkaan Se. Sitten Erjalla välähti. Keskellä kylää, siinä oikeasti kiven heiton päässä on tyhjänä liiketila. Mennään siihen ja tehdään oikeasti yhdessä töitä. Ei enää toisen laskuttamista vaan niinkuin yhtiökumppanit. Ja tuumasta toimeen.

Näin päädyimme osoitteeseen Kitulantie 5. Ja täten pystymme palvelemaan entistä paremmin niin kasvotusten asiakkaita, kuin jälleenmyyjiämme sekä heidän asiakkaitaan. Tilassa kun sattui olemaan kaupan kokoinen kolo, niin sellainenhan siihen perustettiin. Toivottavasti jos joskus olet Suomusjärvellä päin, niin tulisit poikkeamaan. Ei meillä ole mitään ostopakkoa, mutta pari nelijalkaista saattaa kaivata rapsutuksia. Jos et koirista välitä, niin huikkaa ovelta, asia on ihan hoidettavissa. Ja jos liikut useamminkin ohi, niin huomioi, että tiloissamme on myös ompelija keskiviikkoisin 10-17. Hänestä lisää ”Palvelut ja tuotteet” osiossa.